Nieuwsbrief 08-03-2024

Agenda:

- De hele week staat voor de groepen 4 t/m 8 in het teken van: De week van het geld

- Vrijdag 15 maart en maandag 18 maart: studiedag, leerlingen vrij

 

Kindcentrum de Terp

Donderdag hield juf Inge voor alle leerlingen een presentatie over Kindcentrum de Terp. We hebben allemaal kunnen zien hoe ons nieuwe gebouw eruit gaat zien. Wat wordt het mooi en wat stelden de leerlingen goede vragen. Het logo werd ook gepresenteerd aan ons allemaal. Als klap op de vuurpijl werd de vlag aan ons getoond met het nieuwe logo. 

 

Meester Koen onze gymdocent

Helaas is meester Koen niet meer inzetbaar voor de gymlessen op dinsdag. Deze week hadden de kinderen een judoclinic en die zal volgende week ook nog een keer plaatsvinden. De kinderen mogen gewoon hun eigen gymkleding aan tijdens deze clinic. Na volgende week zal er een andere vakdocent komen om de gymlessen te verzorgen op dinsdag. Hij zal zich via de nieuwsbrief nog aan jullie voorstellen. Meester Remy blijft de gymlessen op de woensdag en donderdag voor onze school verzorgen. 

 

Open scholenroute

Op zaterdag 13 juli 2024 openen de basisscholen Don Bosco, Triangel en Het Baken hun deuren. Iedereen die geïnteresseerd is, kan nog één keertje een kijkje komen nemen in de huidige schoolgebouwen voor de gezamenlijke verhuizing naar De Terp. De scholen openen hun deuren van 10.00 tot 14.00 uur en iedereen kan vrijblijvend binnenlopen. Zien we u dan ook?

Tot dan!

 

Bijlage:

- Creatieve cursus voor kinderen van 7 t/m 10 jaar

- Flyer Open Scholenroute

- Informatiebijeenkomst 3 april Campus de Terp

newsletter newsletter
IMG-20240308-WA0001 IMG-20240308-WA0001