Nieuwsbrief 01-03-2024

Agenda:

- Woensdag 6 maart: Open dag (groot)ouders 

 

Open dag voor (groot)ouders

Op woensdag 6 maart houden wij een open dag. Tijdens de open dag bent u als ouder, opa of oma, ander familielid of oppas van harte welkom in de groep van uw kind(eren) om een les(deel) mee te kijken bij het onderwijs in de groep. U kunt de gehele dag binnenlopen. De leerkrachten delen de planning van de dag met u via Kwieb. 

 

Schoolpiekenpijp

We hadden het al eerder vermeld in de nieuwsbrief. De schoolpiekenpijp is vol. De leerlingenraad heeft vrijdagmiddag met elkaar overleg gehad en op woensdag 20 maart gaan we met de hele school verstoppertje spelen. Hoe dat allemaal zal verlopen? We houden jullie op de hoogte. 

 

Kindcentrum de Terp

Vanaf volgende week heeft Kindcentrum de Terp niet alleen een naam, maar ook een beeld. Op donderdag 7 maart zullen we de kinderen bijpraten over het gebouw, de beelden opfrissen en onthullen we het logo van het Kindcentrum. Aan onze kinderen de eer, daarna wordt het logo ook gedeeld met u als ouder. Donderdag zult u bericht hierover ontvangen. 

 

Informatiebijeenkomst Campus de Terp

Campus de Terp en Kindcentrum de Terp zijn twee verschillende begrippen die we in de nieuwsbrief vaker gebruiken. Het Kindcentrum heeft betrekking op ons nieuwe gebouw met de scholen en opvang. Campus de Terp gaat over het hele gebied: Kindcentrum, Sportcomplex, buitenterrein en Wiringherlant. 

 

Over het laatste is op dinsdag 3 april een informatiebijeenkomst. U wordt geïnformeerd over de stand van zaken en plannen van de verschillende partijen. Afgelopen dagen heeft u hierover een flyer ontvangen, deze hebben we nogmaals toegevoegd in de bijlage. We zien u graag op 3 april. Aanmelden kan via info@campusdeterp.nl. 

 

Bijlage:

- Informatiebijeenkomst Campus de Terp op 3 april.

- De Cultuurschuur verzorgt op Zondag 10 Maart een leerzame theatervoorstelling over André het Astronautje.

newsletter newsletter