Nieuwsbrief 26-01-2023

De nieuwsbrief van vorige week is door een fout niet verzonden. De berichten van de vorige Nieuwsbrief zijn meegenomen in de Nieuwsbrief van deze week. Mijn excuses.

 

Agenda:

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari: IEP toetsen groep 3 t/m 7, MR vergadering

 

Luizen vrij!

Er heeft een hercontrole plaatsgevonden en we zijn weer luizen vrij! Wilt u wel alert blijven op het controleren? Na de voorjaarsvakantie vindt er weer een controle plaats. Mochten het eerder nodig zijn dan houden we u op de hoogte. 

 

Campus de Terp

Woensdag 17 januari mochten wij met het team een kijkje nemen in ons nieuwe, toekomstige gebouw Campus de Terp. Wat wordt het mooi! Wij als leerkrachten zagen het al helemaal voor ons. Alles nieuw, overzichtelijk, groot en prachtig afgewerkt. Hier wil je toch werken en lesgeven aan onze kinderen.    De werkzaamheden gaan door en we hopen dat jullie straks net zo enthousiast zijn als wij!

 

Carnaval  

Op 9 februari vieren wij carnaval op school! We nodigen alle kinderen uit om verkleed op school te komen en samen dit feest te vieren. We werken dit jaar zonder thema zodat iedereen zijn creativiteit de vrije loop kan geven!  Alle klassen zullen deze dag een act laten zien aan een paar andere groepen. Ook de raad van 11 komt bij ons langs om er samen een groot feest van te maken. In de middag is er een aangepast programma in de klas, met carnaval als thema. Op deze dag mogen de kinderen voor het 10-uurtje feest eten en drinken mee! Op dinsdag 6 februari zullen de 11 zotte regels ingaan.          Voor vragen kunt u terecht bij juf Martine (groep 1-2a) of juf Yannick (groep 4a).

 

Kidsclub Parels 

Kidsclub Parels heeft weer een onwijs leuke middag voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar op de planning staan. Op 10 februari van 13.00 uur tot 15.00 uur in de Gate ruimte van de Filadelfia Kapel, Beltstraat 7-9 in Hippolytushoef. 

Ben jij nieuwsgierig en wil je graag alles weten? Wil je zelf op onderzoek of liever samen met vriendjes en vriendinnetjes. Vind je het lastig vrienden te maken en ben je wat onzeker? Of vind je het juist leuk om met zoveel mogelijk kinderen samen te zijn. Dan is dit de plek voor jou. Aan de hand van Bijbelse principes ga je leren hoe geweldig mooi God jou gemaakt heeft en als je weet hoe bijzonder jij bent, maakt het niet meer uit wat anderen zeggen, want dan ben jij de beste jij die er maar kan zijn. En hoe mooi is het om te weten dat je dit helemaal niet in je eentje hoeft te doen, er is namelijk iemand die je overal mee wil helpen. We gaan knutselen, iets voor jezelf en iets om aan een ander te geven, ook gaan we lekker dansen en samen wat drinken en eten. Kortom het wordt weer een feestje.        Toegang is gratis, wel even opgeven via kidsclubparels@gmail.com 

Tot snel,

Team Kidsclub Parels 

 

Rapporten (herhaling)

De rapportmappen mogen weer terug naar school. Tot uiterlijk 1 februari kunnen deze worden ingeleverd, zodat de meester of juf deze op donderdag 8 februari weer mee kan geven aan elk kind. 

 

Open dag (groot)ouders op woensdag 31 januari (herhaling)

De open dag voor (groot)ouders kan helaas op woensdag 31 januari niet doorgaan. Er zijn die week IEP toetsen die worden afgenomen. De open dag is daarom verplaatst naar woensdag 6 maart.


 

Bijlage

- Aquapower voor (jonge)ouders

newsletter newsletter