Nieuwsbrief 20-10-2023

                                          Herfstvakantie: Maandag 23 oktober t/m zondag 29 oktober

 

Agenda:

- Maandag, dinsdag 30, 31 oktober, vrijdag 3 november: Start en adviesgesprekken groep 8

- Dinsdag 31 oktober: Luizenpluis

- Vrijdag 3 november: Open dag voor (groot)ouders 

 

Open dag voor (groot)ouders

Op vrijdag 3 november houden wij een open dag. Tijdens de open dag bent u als ouder, opa of oma, ander familielid of oppas van harte welkom in de groep van uw kind(eren) om een les(deel) mee te kijken bij het onderwijs in de groep. U kunt de gehele dag binnenlopen. De leerkrachten delen de planning van de dag met u via Kwieb. 

 

Schoolfoto

Afgelopen week zijn de schoolfoto’s genomen. Komende weken verwerkt de fotograaf de foto’s. Zodra de bestelkaartjes binnen zijn, delen wij dit met u via Kwieb. 

 

Lichtjesavond op school

Op woensdag 8 november organiseren wij van 17.00 uur tot 18.00 uur de lichtjesavond bij ons op school. Tijdens dit uur bent u van harte welkom om alle gemaakte lampionnen van de kinderen te bewonderen. Bij de nieuwsbrief van 3 november ontvangt u de plattegrond met route.Na het bezoek aan de lichtjesavond ontvangen de kinderen een snoepje. Op zaterdagavond 11 november is de school niet geopend en zijn er geen leerkrachten aanwezig. 

Tot 8 november!

 

Nieuws van BSO Don Bosco

Vrijdag sluiten wij het thema “Griezelen” af met een griezelbingo. De kinderen komen griezelig verkleed om leuke prijsjes te winnen. In de herfstvakantie houden alle BSO’s van Kappio een sportweek. We gaan in deze week dus veel sportieve activiteiten doen. Op dinsdag gaan wij naar een BSO in Anna Paulowna en zullen wij sporten met en tegen andere kinderen. Ook houden we ons bezig met gezonde voeding. Met de Spooney’s gezonde smikkelweken doen wij weer allerlei activiteiten die al onze zintuigen zullen prikkelen.  We gaan voelen, ruiken maar ook proeven van verschillende onbekende groentes. In November bestaat Kappio 25 jaar. De kinderen hebben dit in September gevierd tijdens het Kappio kinderfeest. Alle kinderen en ouders waren uitgenodigd voor een gezellige dag in Dierenpark Hoenderdaell. Een zeer geslaagd feest voor iedereen! Ons nieuwe thema na de herfstvakantie is dan ook “Wij vieren feest” want wij zijn nog lang nietuitgefeest. Eén en al gezelligheid dus bij ons op de BSO!

Groetjes Joy, Ashley en Anouk.

 

Bijlage

- Ouderavond over het Scheidingsplein in Schagen 

- Verbeteren van de verkeersveiligheid op schoolroutes d.m.v. een online enquête

newsletter newsletter