Nieuwsbrief 13-10-2023

Agenda:

- Maandag 9 oktober t/m vrijdag 20 oktober: Startgesprekken

- Maandag 9 oktober tot vrijdag 20 oktober: IEP groep 8

- Woensdag 4 oktober t/m 15 oktober : Kinderboekenweek

- Dinsdag en woensdag  17 en 18  oktober: schoolfotograaf 

 

Ouderenquête

Wij willen u danken voor het invullen van de enquête. De feedback nemen wij mee voor de volgende informatieavond. De mooie kansen en vragen rondom Campus de Terp nemen wij mee in de overleggen met de Medezeggenschapsraden. Komende maandag volgt er een nieuwsbrief vanuit Kindcentrum de Terp. Hierin worden de meeste vragen al beantwoord. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u deze altijd stellen bij de directie.

 

IEP groep 8

Aanstaande maandag start groep 8 met de IEP toetsen. Deze duren een week. Dit doen wij als school om zo snel mogelijk een persoonlijk werkplan te maken voor de leerlingen om hen op die manier zo efficiënt mogelijk naar de IEP doorstroomtoets te brengen. Zorgt iedereen voor goed werkende oortjes? 

 

Inloopavond herstructurering Wieringerwerf

Hollands Kroon nodigt u uit voor een inloopavond. U bent op dinsdag 17 oktober tussen 17.00 – 20.00 uur van harte welkom in de Cultuurschuur aan het Loggersplein in Wieringerwerf. Hollands Kroon laat u graag de stand van zaken zien in de theaterzaal. U kunt op dat moment informatie krijgen over:

De Terpstraat

Lelypark/Ovingestraat

Campus de Terp

Het Knarrenhof

De Maaier

De Sternstraat/Meeuwstraat

De voormalige brandweerkazerne aan de Verbindingsweg

 

Schoolfoto’s

Op 17 en 18 oktober komt schoolfotograaf Fons Evers weer langs om de kinderen op portret- en groepsfoto te zetten. Kinderen met broertjes/zusjes op school worden gezamenlijk op de foto gezet op dinsdagochtend. 

 

Op dinsdagmiddag 17 oktober is het na schooltijd mogelijk om een foto te laten maken met broers/zussen die niet bij ons op school zitten. De tijd is inmiddels door de leerkrachten aan jullie doorgegeven. Vorig jaar was het thema zwart. Nu is er geen thema, dus iedereen doet lekker aan wat hij of zij zelf wilt en zich goed in voelt. 

 

Bijlage

- Lego League voor groep 8

- Kindervoorstelling Sam en Julia

- Zwemvierdaagse aanmeldformulier

newsletter newsletter