Nieuwsbrief 22-09-2023

Agenda:

- Maandag 25 september t/m vrijdag 29 september: Afname IEP Hart en Handen

- Dinsdag 26 september: Schoolreisje groep 1-2-3 De Goudvis

 

Schoolreisje naar Duinrell

Met 3 bussen vertrokken we met de groepen 4 tot en met 7 naar Duinrell afgelopen dinsdag. In het park zelf was het helemaal niet druk en van alle attracties kon goed worden geprofiteerd.

De achtbanen waren favoriet! In het park zelf werd door de OR het nodige uitgedeeld en de kinderen genoten van hun zelf meegenomen lunch. Het was een heerlijke dag. Iedereen kwam blij en voldaan weer terug rond half 5. De volgende dag konden de kinderen lekker genieten van een dagje om bij te komen van al die indrukken, want de meesters en juffen hadden een studiedag. 

 

Studiedag leerkrachten

Woensdag tijdens de studiedag stond het rekenonderwijs op de planning. Met elkaar maken we ons onderwijs steeds weer een stapje beter. Dat doen we door ook gebruik te maken van experts op rekengebied. In de ochtend kregen we een inspirerende training. In de middag zijn we met het team aan de slag gegaan voortbordurend op de inspiratie vanuit de training. 

 

NT2

Op dinsdag 26 september gaat de NT2 klas voor de groepen 1-2-3 niet door in verband met het schoolreisje. Voor groep 4 gaat de les wel gewoon door!

 

Schoolfoto’s 

Op 17 en 18 oktober komt schoolfotograaf Fons Evers weer langs om de kinderen op portret- en groepsfoto te zetten. Kinderen met broertjes/zusjes op school worden gezamenlijk op de foto gezet. 

 

Op dinsdagmiddag 17 oktober is het na schooltijd mogelijk om een foto te laten maken met broers/zussen die niet bij ons op school zitten. Opgave hiervoor is verplicht en kan via de volgende link: 

https://forms.gle/jYyxvTSQht6TepxF8 

De ouders die zich hiervoor hebben opgegeven zullen via Kwieb een berichtje krijgen welke tijd er op dinsdag 17 oktober voor de foto is gereserveerd. Dit is een richttijd.

 

Doorstroming bij de poort om 14.00 uur

Voor een goede doorstroming bij de poort is het belangrijk dat we met elkaar ervoor zorgen dat de stoep wordt gebruikt om de kinderen op te wachten. 

 

Administratie (herhaling)

Bij wijzigingen in gegevens, thuissituatie of medische situatie vragen wij u om ons als school in te lichten. Denk aan adreswijzigingen, allergieën, etc. 

 

Ouderenquête (herhaling)

N.a.v. de onderwerpen op de ouderavond stellen wij u graag een aantal vragen, over de volgende onderwerpen:

- Ouderavond

- Campus de Terp

- Ouderraad

- Medezeggenschapsraad

- Projecten/gastlessen

 

Bent u niet op de ouderavond geweest, maar wilt u wel een bijdrage leveren. Dan kunt u evengoed de enquête invullen. Vragen zonder sterretje kunt u ook overslaan.

 

Link naar de vragenlijst:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeNTEKbt3XoAEyPrqZMnMKq3PkagjWknjnl90nUueWAc8bMBA/viewform?usp=sf_link


 

Bijlage

- Kinderkoor eigenwijs

- Nieuwsbrief van Annewil Deutekom • Schoolmaatschappelijk werk

newsletter newsletter