Nieuwsbrief 08-09-2023

Agenda:

- Woensdag 13 september: informatieavond 19.00 uur

 

Typecursus LOI Kidzz voor groep 6,7,8

Afgelopen week hebben de leerlingen van groep 6,7 en 8 een brief meegekregen om zich in te schrijven voor een typecursus. Het inschrijven kan online of met de schrijfkaart. De inschrijfkaarten mogen weer bij school worden ingeleverd, dan stuurt school deze op rond 30 september. 

 

Klassenouder

In gesprekken met ouders is aangegeven dat het fijn zou zijn als elke groep een ouder heeft als aanspreekpunt voor ouders uit de groep. Het aanspreekpunt is bedoeld om bij noodgevallen snel te kunnen communiceren tussen ouders en school of om zaken vanuit ouders met de leerkracht te bespreken. Er hangt verder geen takenpakket aan vast. Wilt u de klassenouder zijn die bij nood kan schakelen met de leerkracht? Dan kunt u zich tijdens de ouderavond opgeven in de groep van uw kind. Bij meerdere aanmeldingen wordt er geloot. 

 

Informatieavond (herhaling)

Op woensdag 13 september houden wij een algemene ouderavond. Er is een gezamenlijke start met een voorstelronde en informatie over o.a. ouder-kindgesprekken en Campus de Terp. Vervolgens kunt u in gesprek met partners waarmee wij samenwerken. Na het plenaire gedeelte zijn er informatiemomenten in de groepen. De avond start om 19.00 uur. De eerste groepsronde is af rond 20.30 uur. Wilt u nog een groep bezoeken, dan eindigt de avond rond 21.10 uur. 

 

We hopen dat u allen aanwezig bent. Wilt u zich aanmelden in de agenda van Kwieb? 

 

Bijlage

- Jaarlijkse huttenbouwen

- Oogst festival 

 

newsletter newsletter