Nieuwsbrief 2-12-2022

Agenda:

- maandag 5 december: Sinterklaasfeest vieren op school.

 

Kwaliteitsonderzoek

Vandaag, donderdag 1 december heeft bij ons op school een kwaliteitsonderzoek plaatsgevonden. Stichting Sarkon heeft een drietal onderwijsadviseurs de opdracht gegeven om de kwaliteit van alle scholen in kaart te brengen middels een verdiepende analyse.

 

Doel van deze kwaliteitsdag is zicht krijgen op de ontwikkeling van de school. Waar staan we nu en wat kunnen we verbeteren. De onderwijsadviseur heeft zich vooraf ingelezen in de schooldocumenten. Vandaag heeft de adviseur een aantal lessen bijgewoond, is in gesprek geweest met de directie, de intern begeleider, het team, een aantal leerlingen uit de groepen 6, 7 en 8 en vier ouders.

 

Aan het einde van de dag zijn de bevindingen en aanbevelingen gedeeld met het team. Hiervan zal er een rapport opgemaakt worden. Deze feedback helpt ons om te weten wat we al goed doen, of we op de goede weg zijn en welke dingen we kunnen oppakken. In afstemming met de medezeggenschapsraad zal de feedback worden meegenomen in het vervolg van onze plannen. De conclusie zullen we aan u terugkoppelen via de nieuwsbrief. 

 

Strooipieten, pietengym en het aankomende Sinterklaasfeest

Dinsdag 29 november waren de strooipieten op onze school. Het waren er maar liefst 4! De kinderen waren zo blij en verrast om de pieten te zien. Alle kinderen hebben een zakje pepernoten van de pieten gekregen. Ook was er dinsdag de pietengym in de groepen 3 t/m 8. Alle kinderen hebben die dag een pietendiploma mogen ontvangen van meester Remy.

 

Sinterklaas en zijn pieten komen maandag 5 december onze school bezoeken. Iedereen is van harte welkom om Sint en zijn pieten te verwelkomen op het schoolplein. Vanaf 8.45 uur gaan de kinderen en de juffen en meester naar binnen om met elkaar het Sinterklaasfeest te vieren. Die dag nemen alle kinderen zelf een lunchpakketje mee en krijgen zij van de OR iets lekkers. 

 

Schoolfoto’s

Er zijn al een heleboel foto’s thuis geleverd. Toch krijgen we ook nog berichtjes van gezinnen waar dit nog niet het geval is. Op de website van de schoolfotograaf staat dat hij t/m 5 december afwezig is. Ik zal contact met hem opnemen na 5 december. Mijn vraag is dan ook of alle gezinnen die de foto’s nog niet hebben ontvangen mij persoonlijk willen mailen? Dan ga ik er na 5 december achteraan en kom ik bij deze gezinnen weer in de lucht via de mail. Het mailadres is astridarendsen@sarkon.nl.

 

Oproepje kerstboom

Dit jaar hebben we een groep extra in school (2 groepen 3). Nu komen we een kerstboom tekort. Wie heeft er thuis nog een kunstkerstboom waar niks mee wordt gedaan en wil deze graag doneren aan school? 

 

newsletter newsletter