Nieuwsbrief 18-07-2022

Tijd voor vakantie!
Dat was alweer de laatste schoolweek. Een week die begon met kennismaken. Op de doordraaimiddag hebben alle kinderen kennisgemaakt met hun nieuwe groepsgenoten en leerkrachten. Verder stond de week vooral in het teken van samen plezier beleven en afscheid nemen. 

Op de afscheidsdag van Annelize genoot de hele school van muzikale workshops die tot uiting kwamen in een prachtige voorstelling. We genoten van de musical van groep 8 en van het samenzijn op de laatste dag van het schooljaar. Hierbij werden wij ook nog getrakteerd op een heerlijk ijsje namens de ouderraad. 

Wij wensen jullie allen een fijne vakantie toe en zien jullie graag weer terug op maandag 29 augustus!

Informatieavond
Uit de enquête die gehouden is door de MR, is gebleken dat er behoefte is aan een informatieavond aan de start van het nieuwe schooljaar. Om deze avond aan jullie verwachtingen te voldoen, vragen wij u het volgende:
- Wat verwacht u van deze informatieavond?
- Welke vragen zou u beantwoord willen hebben op deze informatieavond?

Via onderstaande vragenlijst kunt u uw vragen en/of verwachtingen aanleveren voor de desbetreffende groep(en). Wij danken u alvast voor de informatie, zodat wij dit mee kunnen nemen in onze voorbereiding.

Link naar vragenlijst: https://forms.gle/9XuB6XkKSyojETiS8

Corona
Vele gasten die woensdagavond aanwezig waren bij de opvoering van de musical van groep 8 in de kerk, zijn later positief getest op het coronavirus. We hebben uit andere groepen nog geen signalen ontvangen, maar de kans bestaat dat het virus zich vrijdag verder heeft verspreid binnen de school. We adviseren u daarom om bij uw kind alert te zijn op klachten passend bij het coronavirus. 

Directietaken
Na de zomervakantie zullen Irene, Astrid A. en ik gezamenlijk het schooljaar starten. De eerste twee weken zullen alle lopende zaken worden overgedragen en ontwikkelingen gezamenlijk worden opgestart. Na twee weken ga ik genieten van mijn verlof en zal Irene mijn werkzaamheden overnemen t/m januari. Astrid A. zal het gehele schooljaar twee dagen ondersteunen in directiewerkzaamheden.

Nieuws van BSO Don Bosco
Bij BSO Don Bosco zijn we afgelopen weken bezig geweest met het thema “Onderwaterwereld”. Diverse onderwaterdieren werden geknutseld en we zijn tijdens een speurtocht op zoek gegaan naar de verdwenen parels. Deze hebben we uiteindelijk gevonden bij de speeltuin in het lelypark. De kinderen mochten van thuis spullen meenemen die wij in onze onderwaterwereld op de groep hebben neergelegd. Boekjes, schelpen en knuffels, wat zag het er mooi uit.

Wat waren we blij met de paar mooie zonnige dagen die we tot nu toe hebben gehad. Iedereen nam zwemkleding mee en er werd heerlijk met water gespeeld en watergevechten gehouden. In de zomervakantie starten wij met het nieuwe thema “Zomer in je bol”.

We gaan op rondreis door verschillende landen, heerlijke dingen koken, veel spellen en activiteiten doen. We gaan op uitstapje en hopen enorm te kunnen genieten van de zon.

Wij wensen iedereen een hele fijne en zonnige vakantie!

Tijdens de zomervakantie gaan we samen koken!!
Ga jij niet op vakantie en lijkt het je leuk om samen met andere kinderen te koken, de tafel mooi te dekken en het daarna samen met een (door jou genodigde) oudere buurtbewoner te eten?

Kom dan naar de kookworkshop in één van de dorpen in de Wieringermeer:
woensdag 27 juli -> Wieringerwerf, locatie De Samenstroom
woensdag 3 augustus -> Middenmeer, locatie Ontmoetingskerk
woensdag 10 augustus -> Slootdorp, locatie De Schakel
woensdag 24 augustus -> Kreileroord, locatie Doorbraak

Leeftijd: vanaf 11 jaar
Kosten: gratis
Tijd: van 15.00 uur tot 18.30 uur

Aanmelden is verplicht via: www.noordhollandactief.nl/activiteit/278758/kookworkshop-in-wieringermeer-voor-jeugd

Kom op woensdagmiddag gezellig meekoken en daarna samen genieten van je zelfgemaakte maaltijd. De recepten krijg je mee naar huis, zodat je het thuis nog een keer over kan doen.

newsletter newsletter