Nieuwsbrief 01-07-2022

Studiedag
Maandag heeft het team een studiedag. Op deze dag blikken wij terug op het afgelopen jaar en werken wij de schoolplannen voor het komende jaar uit. We gebruiken hierbij de inspiratie uit de diverse scholenbezoeken die wij de afgelopen tijd hebben gedaan. De kinderen hebben deze dag vrij.

Afscheid Annelize
Zoals u wellicht gehoord heeft, gaat onze collega juf Annelize met pensioen. Op donderdag 14 juli nemen wij afscheid met een muzikale feestdag. Onder schooltijd volgen de kinderen verschillende workshops en werken zij toe naar een voorstelling. Juf Annelize is onze eregast, maar ook u bent van harte welkom bij deze voorstelling.

De voorstelling is op het grote plein van 13:20 uur tot 14.05 uur, aansluitend is er een receptie in de Burgt en kunt u haar gedag zeggen. De receptie is tot 15.00 uur. We hopen op een mooie dag met elkaar en hopen u hier ook te zien!

Nieuws vanuit schoolmaatschappelijk werk
Het is bijna zover, zomervakantie! Voordat iedereen daar lekker van kan gaan genieten nog een bericht vanuit mij, schoolmaatschappelijk werk. Het afgelopen schooljaar ben ik met veel plezier aanwezig geweest op deze school. Sommige van jullie ben ik tegengekomen tijdens een gesprek of we hebben contact gehad rondom een opvoedvraag, vraag voor het kind of heb ik mee mogen denken en/of kunnen adviseren. Bij deze wil ik iedereen bedanken voor het vertrouwen en de fijne samenwerking.

In de zomervakantie ben ik ook aan het werk en kan er contact met mij worden opgenomen. De eerste twee weken ben ik vrij maar vanaf 2 augustus ben ik gewoon bereikbaar via de telefoon of mail. Ik kan meedenken, adviseren, doorverwijzen en mocht het nodig zijn, kan ik bij jullie thuis langs komen voor een gesprek. Je hoeft dus niet te wachten tot na de zomervakantie. Daarbij kan het prettig zijn om alvast contact te hebben gehad zodat een traject op school direct opgepakt kan worden.

Wat ik verder wil laten weten is dat ik in verwachting ben. Begin oktober zal ik daarom met verlof gaan. Er is vervanging geregeld dus ook tijdens mijn verlof kan er contact gezocht worden. Wie mijn vervanger is en hoe dit er precies uit gaat zien, kom ik na de zomervakantie nog op terug. Bij deze wil ik iedereen een hele fijne zomervakantie wensen!

Groeten Annewil Deutekom
annewil.deutekom@wijkteam-hollandskroon.nl
0630823678

Rapport 
Woensdag 6 juli krijgen de kinderen hun tweede rapport mee naar huis. Wanneer u behoefte heeft aan een gesprek met de leerkracht kunt u deze via een topic aanvragen.

newsletter newsletter