Nieuwsbrief 17-06-2022

Campus de Terp
Meer weten over de plannen rondom Campus de Terp? Afgelopen woensdag was juf Martine te gast bij de ‘Terp Talks’, een serie rondetafelgesprekken over de plannen van de campus. Met deze keer als thema het onderwijs.

Wil je alles weten over hoe ons onderwijs op Campus de Terp vorm gaat krijgen? Hoe kinderopvang, basisonderwijs en voortgezet onderwijs gaan samenwerken om uw kind de best mogelijke start voor de toekomst te bieden? En wat er nu al gebeurt om dat voor te bereiden? Op vele vragen wordt een antwoord gegeven. De uitzending was boeiend en informatief. Absoluut de moeite van het kijken waard.

De uitzending kunt u terugkijken via de volgende link: https://www.youtube.com/watch?v=ASkGzcMhI1I&feature=youtu.be
Zijn er na afloop toch nog vragen? Schroom dan niet om contact op te nemen.

Vastenactie
Vrijdag 24 juni zal de cheque voor ”Oekraïne dichtbij” worden uitgereikt. De cheque zal worden uitgereikt aan Otto Smit namens 2 kinderen van de Don Boscoschool. Dit zal gebeuren op het kleuterplein om 13.45 uur dus alle kinderen zullen hierbij aanwezig zijn. Er is dit jaar veel geld opgehaald door alle leerlingen van de school. Een groot applaus voor ons allemaal en de vrijgevigheid van de gezochte sponsors. 

Nieuws van BSO Don Bosco
Bij BSO Don Bosco zijn we afgelopen weken bezig geweest met het thema “Daar zit muziek in”. Diverse muziekinstrumenten werden gemaakt en we hebben gedanst met elkaar. Er is zelfs een percussie workshop gegeven waar wij op onze locatie samen met de BSO Zilvermeeuw enorm van hebben genoten, een groot succes.

De meivakantie stond in het teken van “de BSO heeft talenten show”. Veel kinderen hebben hun talent laten zien. Er werd gedanst, gezongen en de coolste voetbaltrucs kwamen voorbij. De kinderen van het kinderdagverblijf waren ook uitgenodigd om te komen kijken. Zoveel enthousiasme was voor iedereen genieten.

In de juni vakantie zijn wij gestart met het nieuwe thema “Onderwaterwereld”. Het leven onder water staat hierbij centraal. We knutselen, doen wateractiviteiten, gaan in een speurtocht op zoek naar de verdwenen parels en wanen ons in een echte onderwaterwereld.

Gemeente Hollands Kroon
Op zaterdag 9 juli organiseert de gemeente Hollands Kroon samen met Team Sportservice de Hollands Kroonse Spelen. Een dag vol sportieve uitdagingen, gezond eten, workshops en een feestelijke afsluiting. Dat doen we samen met vier sportverenigingen op vier centrale locaties in de gemeente. Komen jullie ook? Voor meer informatie kijk je op: www.hollandskroon.nl/spelen

Bijlagen
- Sportservice: Vossenjacht
- Gemeente Hollands Kroon: Hollands Kroonse Spelen

newsletter newsletter