Nieuwsbrief 03-06-2022

Vakantie
Komende week hebben de kinderen de gehele week vrij i.v.m. de Pinkstervakantie. Maandag 13 juni start de school weer. 

Vakantierooster 2022-2023
In het overzicht van vrije dagen in het schooljaar 2022-2023 ontbrak het Hemelvaartsweekend. De kinderen zijn vrij op donderdag 18 en vrijdag 19 mei 2023.

Binnenkort komen de data van studiedagen en vakanties ook in onze ouderapp ‘Kwieb’ te staan. 

Medezeggenschapsraad
Op 17 mei vergaderde de Medezeggenschapsraad van de Don Bosco. Notulen hiervan vindt u op de website. 

Terp Talks
Op woensdag 15 juni vindt de volgende editie van de Terp Talks plaats. Deze editie staat in het teken van onderwijs op Campus de Terp. Hoe gaat het onderwijs eruit zien op de Campus? Wat zijn de voordelen van de samenwerking tussen de basisscholen, maar ook met de kinderopvang en het voortgezet onderwijs? Hoe zien onze ideeën er in de praktijk uit? Het zijn allemaal vragen die tijdens de Terp Talks besproken worden.

Interesse om de Terp Talks bij te wonen? Dat kan live in de Cultuurschuur of via de livestream. Voor beide kunt u zich aanmelden via het contactformulier op de website van Campus de Terp: https://campusdeterp.nl/contact/.

Groepsbezetting 2022-2023
Hoe dichter wij bij de zomervakantie komen, hoe meer de nieuwsgierigheid naar de groepsbezetting van het volgende schooljaar toeneemt. We begrijpen deze nieuwsgierigheid goed. Voor ons als school is het een proces waarin verschillende zaken worden afgewogen. De zorgvuldigheid die hierbij geboden is, neemt tijd in beslag. We hopen u in de volgende nieuwsbrief meer informatie te kunnen geven over de formatie en groepsindeling voor komend schooljaar. 

Afname Citotoetsen
In de periode tussen 14 en 24 juni worden in groep 3 t/m 7 de Citotoetsen afgenomen. Citotoetsen zijn methode-onafhankelijke toetsen waarbij wij als school de leerresultaten kunnen vergelijken met andere scholen en kinderen in Nederland. Dit geeft ons inzicht in de ontwikkeling van de kinderen en de kwaliteit van ons onderwijs.

Wij willen u vragen om rekening te houden met afspraken bij huisarts, tandarts, ortho, etc. Gelieve tijdens deze periode geen afspraken maken in de ochtend. Alvast bedankt voor uw medewerking.

Bijlagen
- SportService: Buitenspeeldag
- Hollands Kroon: Week voor de gezonde jeugd
- TC de Maaier: Mini Dodo-toernooi

newsletter newsletter