Nieuwsbrief 13-05-2022

Gevonden voorwerpen
Vandaag liggen de gevonden voorwerpen uitgestald op tafels op het kleuterplein. Tussen 13.30 uur en 14.15 uur kunt u een kijkje nemen of er nog iets van uw kind tussen ligt. 

Sponsorloop
De kinderen hebben fanatiek deelgenomen aan de sponsorloop gisteren. Er zijn veel rondjes gerend, onder genot van de stralende zon en support van familieleden. We kijken terug op een gezellige, sportieve activiteit. Het sponsorgeld kunnen de kinderen inleveren bij de eigen leerkracht. Graag uiterlijk op 20 mei inleveren. Later dit schooljaar zullen wij een cheque met het opgehaalde bedrag bekendmaken en overhandigen aan het goede doel.

Scholenbezoek
Binnen stichting Sarkon leren wij graag van en met elkaar. Met een afvaardiging van ons team zijn wij in maart op twee andere scholen gaan kijken en dit zullen wij vrijdag 20 mei nogmaals doen. Het scholenbezoek richt zich o.a. op thematisch onderwijs, eigenaarschap bij leerlingen en de inzet van onderwijsassistenten. 

Martine Kan, Astrid Moras, Fleur Hoekstra, Marieke van Duin en Inge Heijerman zullen de scholen bezoeken. De bezetting van onderstaande groepen is daardoor veranderd op vrijdag 20 mei:
Groep 1-2a: Margreth Voogel
Groep 1-2c: Jiska de Jong
Groep 4: Mirjam van Enkhuizen
Groep 5: Anja Schuring

MR-vergadering
Op dinsdag 17 mei vergadert de Medezeggenschapsraad. De vergadering vinden plaats in school. U kunt hier als ouder als toehoorder bij aanwezig zijn. Na de vergadering worden de notulen met alle ouders gedeeld via de nieuwsbrief.

Tevredenheidsenquête
Hartelijk dank voor uw deelname aan de vragenlijst m.b.t. oudertevredenheid. Na herhalingsoproepen heeft 64% van de ouders de enquête ingevuld. Hierdoor kunnen wij een betrouwbare conclusie trekken. De resultaten worden, net als de resultaten van de leerlingtevredenheid, besproken in de Medezeggenschapsraad en met het team. Gezamenlijk verbinden wij acties aan de conclusies.

Wanneer u als ouder aanvullingen heeft op de enquête of tips voor ons als school, dan horen wij dit natuurlijk graag. 

Bijlagen
- Jeugdtriatlon Wieringermeer

newsletter newsletter