Nieuwsbrief 1 april 2022

Open dag
Wij willen u bedanken voor de enorme belangstelling tijdens de open dag. Het was fijn om u eindelijk weer in school te kunnen verwelkomen en laten zien hoe wij ons onderwijs vormgeven.

Studiedag
Woensdag 6 april heeft het team een studiedag. Er komt een trainer om met ons verder te werken aan het vergroten van eigenaarschap bij de leerlingen via het project ‘Leren zichtbaar maken’. De kinderen zijn deze dag vrij.

Hemelvaart
Donderdag en vrijdag met Hemelvaart hebben de kinderen vrij. Dit schooljaar zijn de kinderen al vrij vanaf woensdag 25 mei i.v.m. een studiedag. Dit betekent dat de kinderen een lang weekend vrij hebben van 25 t/m 29 mei.

Oudertevredenheidsenquête
Jaarlijks nemen wij in het voorjaar de oudertevredenheidsenquête af. Wij willen graag weten hoe tevreden u bent met het onderwijs op onze school. Het invullen duurt slechts een paar minuten. U kunt de vragenlijst invullen t/m 22 april via onderstaande link.

https://onderzoek.scholenopdekaart.nl/onderzoek/89KFLMR 

Testen verlichting
Vandaag zouden wij op school de verlichting testen voor de nieuwe Campus. Veel kinderen kwamen daarom met zonnebril naar school. Gelukkig hadden ze al snel door dat ze deze niet de hele dag op hoefden te houden: 1 april!

Koningsspelen
Op vrijdag 22 april organiseren wij weer een gehele sportieve dag voor de kinderen. We zijn daarvoor nog op zoek naar ouders die willen helpen.

Voor groep 1 t/m 4 kunt u zich aanmelden bij de leerkracht van uw kind.
Voor groep 5 t/m 8 kunt u zich aanmelden bij astridmoras@sarkon.nl of margrethvoogel@sarkon.nl

Vastenactie: sponsorloop
Komt u donderdag ook langs om de kinderen te supporten bij de sponsorloop? De sponsorloop wordt gehouden op het atletiekveld. Onderstaand vindt u de tijden per groep.

9.00-10.00 groep 6, 7 en 8
11.00-12.00 groep 3, 4 en 5
13.00-13.30 groepen 1-2

Supporters kunnen koffie en thee kopen bij de ouderraad voor €0,50. De opbrengst gaat natuurlijk  naar de goede doelen. We verzoeken u vriendelijk gepast geld hiervoor mee te nemen.

WhatsApp Image 2022-04-01 at 11.47.20 AM WhatsApp Image 2022-04-01 at 11.47.20 AM