Nieuwsbrief 11-03-2022

Studiedag
Op maandag 21 maart heeft het team een studiedag. De kinderen zijn deze dag vrij. Tijdens de studiedag gaat het team in gesprek met de collega’s van het Baken, de Triangel en Kappio om de stappen voor onze samenwerking op de Campus steeds verder te concretiseren. 

Leren zichtbaar maken
Tijdens vorige studiedagen is het team gestart met ’Leren zichtbaar maken’. Dit traject richt zich op het actief betrekken van leerlingen bij hun eigen leerproces. Wij willen kinderen leren om meer verantwoordelijkheid te dragen voor hun eigen leerproces en kansrijke keuzes te maken.

Om in kaart te brengen waar de school nu staat t.o.v. eigenaarschap is de stuurgroep bezig met een nulmeting. De stuurgroep bestaat uit Saskia, Anja, Jamie, Marieke en Inge. Voor de nulmeting zullen zij kinderen interviewen, vragenlijsten afnemen en observaties uitvoeren in de groep. De gegevens worden gebruikt om als team te kijken waar kansen liggen om ons onderwijs m.b.t. eigenaarschap verder te ontwikkelen.

Enquête MR
Namens de MR willen we jullie heel hartelijk danken voor het invullen van de vragenlijst met betrekking tot de ouderbetrokkenheid. Fijn dat er zoveel van jullie de moeite hebben genomen hier aandacht aan te besteden. Daar zijn we heel blij mee!

We hebben alle antwoorden bekeken en er conclusies aan verbonden. Deze conclusies zullen in het team besproken worden. Met de uitslag van de vragenlijst en de daaruit voortvloeiende concrete acties komen we voor de zomervakantie bij jullie terug.

Bijlagen
- Familiezondag van RK-kerken
- Voorstelling ’Roodkapje’ in de Cultuurschuur

newsletter newsletter