Nieuwsbrief 11-02-2022

Vragenlijst namens de MR
RKBS Don Bosco heeft ouderbetrokkenheid hoog in het vaandel staan. Ouderbetrokkenheid is de betrokkenheid van ouders bij de opvoeding en het onderwijs van hun kind, zowel thuis als op school. Informatievoorziening is één van de onderdelen van ouderbetrokkenheid. Wij hebben een korte vragenlijst (poll) opgesteld. Middels een vragenlijst willen we uw behoefte aan informatie via Kwieb peilen. De conclusies worden middels de nieuwsbrief met u gedeeld en zullen, zo mogelijk, naar concrete actiepunten worden omgezet.

Wij zouden het erg op prijs stellen als u via onderstaande link de vragenlijst in wilt vullen.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSezrTLziXUCGGXSy0JPs-0PR9DkqGR3TIroLb8YdeZsoA4H_A/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0

Alvast heel hartelijk dank namens,
Leanne Lubbinge-Velle, moeder van Jade-Lynn (groep 3)
Evelien van der Sijden, moeder van David (groep 1-2a) en Mark (groep 4)
Marjan Jorink, moeder van Jet (groep 5) en Sil (groep 8)
juf Jiska de Jong, leerkracht groep 1-2c
juf Astrid Moras, leerkracht groep 5
juf Marieke, intern begeleider

Voorjaarsvakantie
Vrijdag 18 februari vieren wij carnaval en aansluitend begint om 14.00 uur de voorjaarsvakantie. De vakantie duurt t/m 27 februari. Op 28 februari start school weer.

Vrijdag 18 februari vieren wij carnaval! (herhaling)
De kinderen vieren het in hun eigen klas met spelletjes, bingo, dansen, zingen en knutselwerkjes. Elke groep bedenkt een act die gefilmd wordt en gedeeld wordt met de andere groepen, zodat we elkaar toch kunnen zien. 

De Meerkoetelaars zijn dit jaar gelukkig weer van de partij. Wel op een andere manier dan dat wij gewend zijn. Ze komen op een versierde kar en alles zal buiten plaatsvinden, op afstand. De kinderen komen in groepen op het kleuterplein om samen het feest te vieren met de Meerkoetelaars en de dansmariekes. 

In de week van 14 februari gelden de 11 zotte regels, zie bijlage voor meer informatie. 

Iedereen mag met carnaval verkleed naar school komen. We zijn benieuwd naar alle originele en leuke outfits! Wij hebben er in ieder geval heel veel zin in! 

Groetjes de carnavalscommissie

Bijlage: 11 zotte carnavalsregels

newsletter newsletter