Nieuwsbrief 04-02-2022

Studiedag
Op vrijdag 11 februari heeft het team een studiedag. We kijken deze dag naar de ontwikkelpunten van onze school en volgen scholing in het automatiseren van rekenvaardigheden. De kinderen zijn deze dag vrij.

Scholing
In oktober heeft het team de eerste studiedag gehad van het traject ‘Leren zichtbaar maken’. Dit traject richt zich op het actief betrekken van leerlingen bij hun eigen leerproces. Wij willen kinderen leren om meer verantwoordelijkheid te dragen voor hun eigen leerproces en kansrijke keuzes te maken. 

Dinsdag gaat het stuurteam verder met dit traject om vervolgens op de studiedag in april als team gezamenlijk stappen te zetten. Het stuurteam bestaat uit een afvaardiging van ons team. Namens de onderbouw neemt Saskia deel, Anja namens de middenbouw en Jamie namens de bovenbouw.

Annelize zal komende dinsdag daarom voor groep 1-2b staan en Mirjam voor groep 4. 

Contactgegevens
Bij inschrijving levert u bij school gegevens aan van uw kind. De adresgegevens en noodtelefoonnumers wijzigen vaak gedurende een schoolperiode door verhuizing, wisseling van telefoon of het opheffen van een huistelefoonnummer. Om u goed te kunnen bereiken, vragen wij u deze wijzigingen door te geven via directeur.donbosco@sarkon.nl. Alvast bedankt.

Vrijdag 18 februari vieren wij carnaval!
De kinderen vieren het in hun eigen klas met spelletjes, bingo, dansen, zingen en knutselwerkjes. Elke groep bedenkt een act die gefilmd wordt en gedeeld wordt met de andere groepen, zodat we elkaar toch kunnen zien. 

De Meerkoetelaars zijn dit jaar gelukkig weer van de partij. Wel op een andere manier dan dat wij gewend zijn. Ze komen op een versierde kar en alles zal buiten plaatsvinden, op afstand. De kinderen komen in groepen op het kleuterplein om samen het feest te vieren met de Meerkoetelaars en de dansmariekes. 

In de week van 14 februari gelden de 11 zotte regels, zie bijlage voor meer informatie. Iedereen mag met carnaval verkleed naar school komen. We zijn benieuwd naar alle originele en leuke outfits! Wij hebben er in ieder geval heel veel zin in! 

Groetjes de carnavalscommissie

Bijlage: 11 zotte carnavalsregels

newsletter newsletter