Nieuwsbrief 14-01-2022

Citotoetsen
In de periode tussen 24 januari en 4 februari worden in groep 3 t/m 8 de Citotoetsen afgenomen. Citotoetsen zijn methode-onafhankelijke toetsen waarbij wij als school de leerresultaten kunnen vergelijken met andere scholen en kinderen in Nederland. Dit geeft ons inzicht in de ontwikkeling van de kinderen en de kwaliteit van ons onderwijs.

Wij willen u vragen om rekening te houden met afspraken bij huisarts, tandarts, ortho, etc. Gelieve tijdens deze periode geen afspraken maken in de ochtend. Alvast bedankt voor uw medewerking.

Hoera een dochter!
In december is Marjolein, vakleerkracht bewegingsonderwijs in onze kleutergroepen, bevallen van dochter Maud. We wensen Marjolein en haar gezin veel geluk toe. 

Aanmelden leerlingen
Momenteel zijn wij bezig met de eerste stappen voor de formatie volgend schooljaar. Graag krijgen wij zicht op het aantal kinderen dat volgend schooljaar 4 jaar wordt. Broertjes en zusjes worden niet automatisch ingeschreven. U kunt hen aanmelden door naam en geboortedatum naar Inge Heijerman te sturen via Kwieb of directeur.donbosco@sarkon.nl

Daarnaast zijn er ook gezinnen waarvan hun oudste kind volgend jaar 4 wordt. We kunnen ons voorstellen dat er veel vragen zijn over rondleidingen en kennismakingen. Door de huidige coronamaatregelen zijn deze momenteel nog niet mogelijk onder schooltijd. Het is voor ons prettig om te weten wanneer gezinnen op termijn graag komen kennismaken. We adviseren hen om alvast contact met ons op te nemen via 0227-602204 of directeur.donbosco@sarkon.nl. Bij de verdeling van de kleutergroepen kunnen wij dan tijdig rekening houden met mogelijke instroom.

newsletter newsletter