Fijne vakantie!

Beste ouders en kinderen,

Wederom een gekke afsluiting van het kalenderjaar. Schakelen naar een vervroegde kerstvakantie en kerstviering. We hebben ervan genoten afgelopen vrijdag. Om u ook mee te laten genieten van de kerstfilm gemaakt door alle groepen, sturen wij u hierbij de link: https://youtu.be/XpSCNm2O2gc

Met de lockdown op zoek naar leuke activiteiten om thuis te doen? Meester Remy heeft met zijn collega’s van SportService een interactieve kerstposter gemaakt. De kerstvakantieposter van dit jaar staat in het teken van kerst vieren in zes verschillende landen over de hele wereld. Ieder land heeft zo zijn eigen kerstgewoontes en gebruiken. Door met je muis over de poster te bewegen krijg je al een glimp van die gewoontes te zien. Klik je op het land, dan lees je er nog meer over en krijg je bovendien een work-out of gezond gerecht te zien. Alles is simpel uit te voeren of makkelijk en snel te bereiden. Klik op deze link en je opent de poster: https://indd.adobe.com/view/34a019bc-78dd-4d8a-a5e1-d7e6088c261b De poster werkt het beste op een laptop.  

We wensen iedereen fijne dagen toe. Op naar een gelukkig en gezond 2022. We hopen iedereen op 10 januari weer op school te mogen ontvangen. 

Vriendelijke groet,
Inge Heijerman

christmas christmas