Lego Masters Sil en Thijs

verslag van Sil en Thijs

Sil en Thijs hebben meegedaan met de thuisopdrachten van Lego Masters. Wekenlang werkten zij ieder vrij uur dat ze thuis hadden aan de mooiste creaties. De laatste opdracht was extra bijzonder. Lees hun verslag en ontdek waarom.......... 

 

Lego Masters!

Geschreven: Sil en Thijs

 

Sinds Vorig jaar toen de eerste keer Lego Masters op de televisie kwam, vonden we het al heel leuk! Dit jaar waren we zo enthousiast bij de thuisopdrachten, dat we besloten om mee te doen! Dit waren de opdrachten:

 

Thuisopdracht 1: De eerste keer moesten we een pretpark maken: Funland van SiThi Productions hadden we toen gemaakt.

Thuisopdracht 2: Al na een week kwam de tweede opdracht, deze keer moesten we een hoge toren maken. Natuurlijk vonden we dat niet genoeg. Dus hadden we allemaal verdiepinkjes met elk een ander thema gemaakt!

Thuisopdracht 3: Bij de derde opdracht moesten we een levensechte camera bouwen, en hoe kan het ook anders; we vonden het nog niet genoeg na de eerste camera… Dus toen bouwde we maar een hele serie camera´s, de grootste en mooiste heet de SiThi F40 Hyper Image!

Thuisopdracht 4: Deze opdracht was opzich wel leuk: bouw een zelfbedachte paasdecoratie! we hadden toen niet één, niet twee, niet drie, maar vier bouwwerken gemaakt! Het waren vooral vreemde dingen...

Thuisopdracht 5: Deze opdracht was gewoon leuk door het ding wat we hadden bedacht: namelijk, Fort SiThi!

Thuisopdracht 6: Nu zijn we al ruim 5 weken aan het bouwen, tijd voor de zesde dus! Bij deze opdracht moesten we een dier bouwen. En het was alweer niet goed genoeg, dus bouwden we de diamantmijn van de zeven dwergen die wordt aangevallen door een konijnen invasie. Ik heb trouwens geen idee waarom de zeven dwergen...

Thuisopdracht 7: Deze opdracht moest Sil helaas in z‘n eentje doen omdat Thijs op vakantie was. Maar sil vond het wel een hele leuke opdracht: Bouw een zelfverzonnen ruimteschip! Toen het al af was, was het alweer niet genoeg, dus Sil bouwde nog een ruimteschip!

Thuisopdracht 8: Bij deze opdracht hadden we het grootste ding tot nu toe gebouwd, een gigantische stad! Hij was ongeveer anderhalf bij één meter.

Thuisopdracht 9: De laatste opdracht alweer, we moesten een ZELF verzonnen voertuig bouwen. Dit was echt veruit de leukste opdracht! We bouwden een gigantische ruimte tank van de FBI, hij laat alle aliens in Area 51 verdwijnen.


MAAR…

 

Er is iets bijzonders aan thuisopdracht 9!

Tot onze GROOTSTE verbazing, maar het is echt waar! We hebben thuisopdracht 9 gewonnen! Nu nog naar Lego Masters Kids, en dan is het feestje helemaal compleet!

IMG-6936 IMG-6936