Nieuwsbrief 8 mei

Weer naar school
Maandag 11 mei of dinsdag 12 mei mogen de kinderen weer naar school. Informatie over de herstart in halve groepen vindt u in de vorige nieuwsbrief. We zijn blij de kinderen weer te mogen ontvangen!


Luizencontrole
Na elke vakantie vindt er op maandag luizencontrole plaats. We hebben er in deze tijd voor gekozen om de luizencontrole op school niet door te laten gaan. Het is goed om regelmatig uw kind te controleren op hoofdluis. We adviseren daarom komende week thuis te controleren en eventuele hoofdluis bij de directie te melden. Alvast bedankt.


Gym
Komende week starten we weer met de gymlessen. Alle kinderen krijgen één keer per week gymles van meester Remy. De gymles vindt buiten plaats op het grasveld achter onze school. We vragen u de gymkleding van uw kind hierop aan te passen. De kinderen die op maandag en donderdag naar school gaan, hebben op maandag gym. Voor de kinderen die dinsdag en vrijdag naar school gaan, is dit op vrijdag.


Trakteren
Tijdens het thuisonderwijs zijn er veel kinderen jarig geweest. Hier zullen wij in de groepen natuurlijk aandacht aan besteden. Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen heeft Stichting Sarkon besloten om de komende tijd geen traktaties uit te laten delen.


Activiteiten
Door het coronavirus zullen de volgende activiteiten die in de kalender stonden, niet plaatsvinden: luizencontrole, schoolreis groep 1-2 en de Avondvierdaagse.

Flyer tennis
In de bijlage vindt u informatie over een tennisinstuif voor kinderen.